Een heerlijke taart voor MmMmoederdag

Moederdagtaart bestellen
Idée gateau fete des meres

Een heerlijke taart voor alle mama’s

Is je mama ook zo zacht, zoet en sprankelend? Net als onze Charlottetaart met frambozen? 

Deze moederdagtaart bestaat uit een krokant Bretoens zanddeeg en een lichte frambozenmousse, een intense frambozenvulling en een génoisebiscuit gedrenkt in een fruitige en bloemige “Rose du Caire”-infusie.

Deze Charlottetaart is afgewerkt met prachtig glanzend frambozenglazuur, verse frambozen en Italiaanse koekjes. Kortom, dé ideale taart voor moederdag! Toch?!

 

Beschikbaar in onze ateliers, via levering en via click & collect vanaf 28 april.

 

Ik bestel
cadeau fête des mères

Alleen of in gezelschap

Ben je nog op zoek naar een idee voor een leuk cadeautje voor moederdag? En heb je zin om een taart voor moederdag te bestellen? Ga dan voor onze Charlottetaart met frambozen! Deze taart kan je apart kopen maar is daarnaast ook beschikbaar in een verrassende geschenkbox. In deze geschenkbox vind je naast de taart ook een glazen kop en twee theesoorten die passen bij de smaak van de Charlottetaart: Rose du Caire en Jaune Lemon.

Ik bestel de geschenkbox
Livraison à domicile

Voor alle mama’s in heel België

Op 9 mei leveren we uitzonderlijk in heel België. Om zo alle mama’s te verwennen, zonder uitzondering. En om haar te vertellen hoeveel jij van haar houdt, kan je ook een persoonlijk kaartje toevoegen aan je bestelling!

Laat leveren
croûte aux fraises

Zoet of hartig?

Is je mama een grote fan van fruit? Of eerder van chocolade? Gaat ze voor zoet of voor hartig? Kies uit ons assortiment de ideale taart voor haar. Voor moederdag bevelen wij de frisheid van onze aardbeientaart, de zachtheid van onze chocoladetaart of het smeuïge karakter van onze café liégeois aan. Al onze heerlijke taarten zijn op zondag 9 mei uitzonderlijk beschikbaar voor levering in heel België! Genoeg keuze om te genieten van een heerlijk moment met je mama.

Ik bestel