Laat je door ons verrassenen jou een plezier doen

croûte aux fraises

Lang leve de zoete smaak van de lente

De lente staat garant voor de terugkeer van mooi weer en een tuin die in bloei staat. Maar de lente vormt ook een uitstekend excuus om vaker samen te komen met familie of vrienden rond een mooi gedekte tafel met een heerlijke aardbeientaart.

Les fraises du village

Les fraises du village

Het succes van onze aardbeientaarten is niet enkel en alleen te danken aan onze knowhow, maar ook aan de ijverige zoektocht naar een producent die houdt van zijn vak en een kwalitatief hoogstaand product aanbiedt. Die passie voor vlezige en smakelijke aardbeien vonden we enkele jaren geleden bij "Les fraises du village", gelegen in Gerpinnes. Sinds 1991 telen ze alleen nog maar aardbeien in volle grond, dé perfecte omgeving om een aardbei met een heerlijke smaak te verkrijgen.

Risotto asperge kip

Asperges zijn een hele populaire voorjaarsgroente! We besloten om deze volledig tot hun recht te laten komen in een heerlijke hartige taart met risotto asperge en kip.

Asperges vertes

Groen én lokaal

In België kennen we vooral de teelt van de witte asperges. Maar wij doen de dingen graag anders. Zo vonden we een kleine producent, de Ferme des Grands Prés in Liberchies, die heerlijke groene asperges voor ons teelt.