Ons aanbod voor ValentijnDAT IS LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT

BESTELLEN
Macaron de Saint-Valentin

ONTDEK ONZE MACARON VOOR VALENTIJN

DAT IS LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT

Geniet van een heerlijk, romantisch momentje met een taart die wij speciaal voor Valentijn hebben gecreërd: onze macarontaart met rood fruit. Een macarondeeg, mousselinecrème en rood fruit. Prachtig versierd met frambozen en rozenblaadjes (deze mag je gerust ook eten).

Enkel beschikbaar in duo-formaat (2 stukken) vanaf 10 februari.

BESTEL ONZE MACARON VOOR VALENTIJN
La sweet box de Saint-Valentin

DE SWEET BOX

EEN PRACHTIG GESCHENK GEVULD MET LIEFDE

Verwen je wederhelft voor Valentijn met onze Sweet Box. Een mooie box, liefdevol gevuld met heerlijke ingrediënten voor een gastronomisch moment met jullie tweetjes. Een macarontaart met rood fruit en alle ingrediënten om een liefdesdrankje te bereiden bestaande uit een infusie van Damascus-water, hibiscus en vlierbloesemdrank. De combinatie van de macarontaart en de cocktail staan garant voor een zalige Valentijn.

BESTEL DE SWEET BOX
Gin Clover

HET PERFECTE CADEAU VOOR DE PERFECTE PERSOON

CLOVER GIN

Ons liefdesdrankje smaakt nog lekkerder met een scheutje heerlijke Clover gin. Een Belgische gin met een volle smaak en een floraal karakter. Een frisse toets van kardemom, infusie van korianderzaad en zwarte peper. In balans met geuren van klaver, lavendel en jeneverbes. Geniet ervan met mate en met veel liefde.

BESTEL DE GIN