De fabel voor Pasen enEen betoverende taart

Ik bestel
Gâteau de Pâques

Een betoverende paastaart

Een fantastische lekkernij op een artisanale manier met heel veel liefde bereid. Deze betoverende taart neemt je mee naar de wondere wereld van chocolade dankzij de romige mousse en de cacao génoise biscuit. En ook de krokante praliné feuilletine en de zoetheid van de vanille-slagroom zullen je weten te bekoren. Laat die paaseierenraap nu maar komen!

Ik bestel
Boite du gâteau de Pâques

Wanneer de zwaluw de haas ontmoet

Deze betoverende taart is het resultaat van de ontmoeting tussen de zwaluw en de haas bij het eerste lentelicht. De zwaluw was slim genoeg om de haas uit te dagen om eieren te leggen. Het resultaat is een prachtig versierde paastaart en een mooi verhaal voor kinderen dat je op de verpakking kan lezen.

Sommige van onze klassiekers als cafe liégeois, chocolade feuilletine, citroenmering en merveilleux zijn voor de gelegenheid ook speciaal versierd!

Bestel de paastaart

Chocolade, knowhow en veel liefde

We leveren in heel België

Wij brengen onze betoverende paastaart tot bij jou. Uitzonderlijk leveren wij op zondag 4 april overal in België onze paastaart. Je kan deze ook bestellen via click & collect of natuurlijk ook gewoon oppikken in onze ateliers.

Laat leveren