Tropezienne

Smeuïge room met vanillesmaak tussen zalig zacht briochebrood. U waant zich zo onder de zomerzon van de Côte d’Azur.

  • Allergenen: gluten (tarwe), eieren, melkproducten
  • Onze tropezienne wordt bereid in een omgeving waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Begeleidende drank : een rosé wijn uit Côtes de Provence of een jasmijn thee
  • Bewaartip: in de koelkast bewaren
  • Wacht 15 tot 30 minuten op kamertemperatuur alvorens te proeven, zodat de crème ontspant.
  • Tegen de prijs van € 17,00 € klein formaat / € 24,00 € groot formaat

 

Tarte tatin met appelen

Een mooie taart tatin gebruind met gezouten boterkaramel. Een ware lekkernij om zo snel mogelijk te proberen. Bij voorkeur lauw te serveren.

  • Eierenvrij
  • Allergenen : Gluten (tarwe), melk producten
  • Enkel verkrijgbaar in groot formaat
  • Onze tarte tatin wordt bereid in een atelier waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Degustatie: 20 minuten in de oven op 120°C verwarmen.
  • Serveertip: een bol vanille ijs.
  • Bewaartip: in de koelkast bewaren.
  • Tegen de prijs van € 19,50 € groot formaat

Fijne taart met perziken

Huisgemaakte bladerdeeg, licht gekarameliseerde korst, taart rijk belegd met perziken.

  • Eierenvrij
  • Allergenen: gluten (tarwe), melkproducten
  • Onze Fijne taart met perziken wordt bereid in een atelier waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Op kamertemperatuur bewaren
  • Tegen de prijs van € 10,50 Klein formaat / € 15,50 groot formaat

Fijne taart met pruimen

Huisgemaakte bladerdeeg, licht gekarameliseerde korst, taart rijk belegd met pruimen.

  • Eierenvrij
  • Allergenen: gluten (tarwe), melkproducten
  • Onze Fijne taart met pruimen wordt bereid in een atelier waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Op kamertemperatuur bewaren
  • Tegen de prijs van € 10,50 Klein formaat / € 15,50 groot formaat

Fijne taart met abrikozen

Huisgemaakte bladerdeeg, licht gekarameliseerde korst, taart rijk belegd met abrikozen.

  • Eierenvrij
  • Allergenen: gluten (tarwe), melkproducten
  • Onze fijne taart met abrikozen wordt bereid in een atelier waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Op kamertemperatuur bewaren
  • Tegen de prijs van € 10,50 Klein formaat / € 15,50 groot formaat

FRAMBOZENTAART

Heerlijke mooie frambozen op een bedje van slagroom.
  • Allergenen: gluten (tarwe), melkproducten, eieren
  • On frambozentaart wordt bereid in een omgeving waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Bewaartip: in de koelkast bewaren.
  • Tegen de prijs van € 17,00 klein formaat / € 24,00 groot format

Minimoelleux

Het ideale dessert. Een hart van vloeibare chocolade omhuld door een perfect chocoladegebakje.

  • Lauw te serveren
  • Allergenen: gluten (tarwe), eieren, melkproducten, soja
  • Onze minimoelleux wordt bereid in een omgeving waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Serveertip: nog aangenamer met crème anglaise
  • Begeleidende drank: een sterke espresso of een zwarte thee Grand Cru
  • Bewaartip: bewaren op kamertemperatuur
  • Wilt u een minimoelleux met een vloeibaar hart van chocolade? Verwijder het papier en plaats het gebakje 20 seconden in de microgolfoven op 600 Watt. Het resultaat kan verschillen naargelang het toestel. Aarzel dus zeker niet om de tijd en het vermogen van de microgolfoven bij te stellen voor een optimaal resultaat
  • Tegen de prijs van € 3,50

Wittekaastaart met framboos

Onze wittekaastaart op een speculoos bodem, met een vleugje framboos. Puur geluk.

  • Allergenen : melkproducten, eieren, gluten (tarwe)
  • Onze wittekaastaart met framboos wordt bereid in een omgeving waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Bewaartip: in de koelkast bewaren
  • Tegen de prijs van € 14,50 klein formaat / € 20,50 groot formaat

Pruimen en vijgentaart

Een dunne en krokante basis met pruimen- en vijgencompote, met kersen en rietsuiker. Afgewerkt met pistachenoten. Voor een fruitige sensatie

  • Allergenen: melkproducten, eieren, gluten (tarwe), noten (pistachenoten)
  • Onze pruimen en vijgentaart wordt bereig in een omgeving waar alle allergenen worden verwerkte behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Begeleidende drank: muntthee (niet te veel gesuikerd) of een kriek lambik
  • Bewaartip: in de koelkast bewaren
  • Tegen de prijs van € 8,50 duo formaat / € 14,50 klein formaat / € 19,50 groot formaat

Merveilleux

Krokante huisgemaakte meringue, licht gesuikerde slagroom en zwart chocolade schilfers.

  • Allergenen: melkproducten, eieren, soja, gluten (tarwe)
  • Onze merveilleux wordt bereid in een atelier waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Serveertip: een frambozencoulis past perfect bij dit dessert
  • Begeleidende drank: mineraal- of spuitwater, Champagne brut
  • Bewaartip: in de koelkast bewaren
  • Tegen de prijs van € 16,50 klein formaat / € 23,50 groot formaat

Rodevruchtenmeringue

Luchtige rodevruchtentaart (frambozen, rode bessen en wilde blauwe bosbessen) op een bodem van speculoos, slagroom en Italiaanse meringue.

  • Taart die diepgevroren wordt afgehaald
  • 2 uur op kamertemperatuur bewaren voor u ze opeet
  • Allergenen: melkproducten, eieren, gluten (tarwe)
  • Onze rodevruchenmeringue taart wordt bereid in een omgeving waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Degustatie: als u de taart nog dezelfde dag wilt opeten, kunt u ze gerust in de koelkast bewaren en ze er 2 uur van tevoren uitnemen. Als u de taart echter de volgende dag pas wilt opeten, bewaar ze dan in de diepvriezer, haal ze 2 uur van tevoren uit en laat ze op kamertemperatuur ontdooien
  • Serveertip: een frambozencoulis past perfect bij dit dessert.
  • Begeleidende drank: Japanse groene thee (bv. Genmaicha)
  • Bewaartip: als u de taart ontdooit, moet u dezelfde dag nog opeten
  • Tegen de prijs van € 15,00 klein formaat / € 20,50 groot formaat

Wittekaastaart op speculoos

Een lichte mousse van wittekaas op een lagje speculoos. Onze specialiteit.

  • Allergenen: melkproducten, eieren, gluten (tarwe)
  • Onze wittekaastaart op speculoos wordt bereid in een atelier waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Serveertip: een frambozencoulis past perfect bij dit dessert
  • Begeleidende drank: een zoete witte wijn (bijvoorbeeld een  gewurztraminer) of een wijn uit de Elzas (witte of rosé)
  • Bewaartip: in de koelkast bewaren
  • Tegen de prijs van € 14,00 klein formaat / € 19,50 groot formaat

Tiramisu taart

Een smeuïge tiramisu met mascarponeroom, knapperige amandelbiscuit en een vleugje koffie, op een bedje van speculoos en onder een dekentje van cacao

  • Allergenen: gluten (tarwe), melkproducten, eieren, noten (amandelen), soja
  • Onze tiramisu taart wordt bereid in een atelier waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Begeleidende drank: een kleine, sterke kop koffie (ristretto of expresso)
  • Bewaartip: in de koelkast bewaren
  • Tegen de prijs van € 15,50 klein formaat / € 23,00 groot formaat

Appel crumble amandel

Overheerlijke stukjes appel bedekt met een amandel crumble

  • Allergenen: gluten (tarwe), melkproducten, eieren, noten (amandelen)
  • Onze appeltaart met amandel crumble wordt bereid in een atelier waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Serveertip: koud of warm eten met een bol vanille ijs
  • 10 minuten op 140°C verwarmen (voorverwarmde oven)
  • Bewaartip: in de koelkast bewaren (haal de taart 1 uur van tevoren uit de koelkast)
  • Tegen de prijs van € 14,50 klein formaat / € 19,50 groot formaat

 

Glutenvrije taart met rodevruchten

Heerlijke gestoofde rode vruchten (frambozen, rode bessen en blauwe bessen) op een licht bittere amandelbodem. Een absolute topper!!!

  • Glutenvrij
  • Melkproductenvrij
  • Allergenen: eieren, noten (amandelen)
  • Enkel verkrijgbaar in klein formaat en DUO formaat
  • Onze fijne rode vruchtentaart wordt bereid in een atelier waar alle allergenen worden verwerkt

Serveertips

  • Bewaartip: in de koelkast bewaren
  • Serveertip: zonder garnituur, op kamertemperatuur
  • Begeleidende drank: als dessert, met een glaasje champagne. Als tussendoortje, met een kopje zachte groene thee
  • Tegen de prijs van 8,50€ duo-formaat / € 14,00 klein formaat

Banaan bresilienne

Een overheerlijke taartbodem met een laagje zoete bananen en smeuïge slagroom erbovenop. En als kers op de taart, fijngehakte gekarameliseerde hazelnoten en kokosschilfers

  • Allergenen: gluten, melkproducten, eieren, noten (hazelnoten), soja
  • Onze banaan bresilienne taart wordt bereid in een omgeving waar alle allergenen worden verwekt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Bewaartip: in de koelkast bewaren
  • Tegen de prijs van € 15,00 klein formaat / € 21,00 groot formaat

Wortelcake met walnoten

Citroenglazuur, een kruidige toets, walnoten, kokosnoot  en ... geraspte wortelen die de cake buitengewoon zacht maken.

  • Lactosevrij
  • Enkel verkrijgbaar in groot formaat
  • Allergenen: gluten (tarwe), eieren, noten (walnoten)
  • Onze wortelcake met walnoten wordt bereid in een omgeving waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Begeleidende drank: Massala Chaï (Indische zwarte thee met kruiden), eau-de-vie mirabellen of een latte macchiato
  • Bewaartip:  op kamertemperatuur bewaren
  • Tegen de prijs van € 17,50 groot formaat

 

 

Rabarbercrumble

Een rabarbertaart bedekt met een sinaasappel crumble. Een heerlijk zoetzuur recept.

  • Bevat gember en kaneel
  • Allergenen: gluten, eieren, melkproducten
  • Onze rabarbercrumbletaart wordt bereid in een atelier waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Serveertip: een bolletje kaneel- of amandelmelkijs
  • Belgeleidende drank: een glaasje biocider, Crémant d’Alsace, Clairette de Die of perencider, of een glas versgeperst sinaasappelsap
  • Bewaartip: in de koelkast bewaren (haal de taart 1 uur van tevoren uit de koelkast)
  • Tegen de prijs van € 8,50 duo formaat / € 14,50 klein formaat / € 19,50 groot formaat

Bruine suikertaart

Gistdeeg met bruine suiker

  • Allergenen: melkproducten, eieren, gluten (tarwe), sesamzaad
  • Onze bruine suikertaart wordt bereid in een atelier waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Serveertip: 10 min op 90°C opwarmen. Lauw serveren met een vleugje citroensap
  • Bewaartip: op kamertemperatuur bewaren
  • Tegen de prijs van € 10,00 klein formaat / € 14,50 groot formaat

Brownie

Een mengeling met pure chocolade. Beschikbaar in plaatgebakken van 12 of 24 stukjes

  • Allergenen: melkproducten, eieren, gluten (tarwe)
  • Onze brownie word bereid in een atelier waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Serveertip: Engelse room, crème caramel met gezoute boter en gemalen pinda’s of een brunoise van verse peren
  • Begeleidende drank: abrikozen sap, een glas koude melk of een cappuccino
  • Bewaartip: op kamertemperatuur bewaren
  • Tegen de prijs van € 13,00 klein formaat (grootte 10 cm x 50 cm) / € 22,00 groot formaat (grootte 30 cm x 50 cm)

Citroenmeringue

Citroencrème (verse geperste citroenen) gecombineerd met een luchtige Italiaanse meringue

  • Taart die diepgevroren wordt afgehaald
  • 2 uur op kamertemperatuur bewaren voor u ze opeet
  • Allergenen: melkproducten, eieren, gluten (tarwe), soja
  • Onze citroenmeringuetaart word bereid in een atelier waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Serveertip: 2 uur van tevoren de taart uit de koelkast of uit de diepvriezer halen. Op kamertemperatuur laten afkoelen
  • Begeleidende drank: mineraalwater, witbier of een muscat de Beaumes de Venise
  • Bewaartip: in de koelkast bewaren
  • Tegen de prijs van € 14,00 klein formaat / € 18,50 groot formaat

Fijnproevers chocolade

Een intense chocoladesmaak. Een taart afgewerkt met gekarameliseerde hazel- en pistachenoten.

  • Glutenvrij
  • Allergenen: melkproducten (boter), eieren, noten (hazelnoten, pistachenoten), soja
  • Onze fijnproevers chocolade taart wordt bereid in een omgeving waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Serveertip: lauw met een licht gesuikerde Engelse room
  • Begeleidende drank: een witte mousserende wijn brut, bijvoorbeld champagne
  • Bewaartip: op kamertemperatuur bewaren
  • Tegen de prijs van € 13,50 klein formaat / € 18,00 groot formaat

Zachte chocoladetaart

Lichte en smeuïge chocoladetaart van zwarte chocolade.

  • Allergenen: melkproducten, eieren, gluten (tarwe), soja
  • Onze zachte chocoladetaart wordt bereid in een omgeving waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Serveertip: op kamertemperatuur of lauw met een koude sinaasappelsalade
  • Begeleidende drank: een zoete wijn, bijvoorbeeld een Banyuls of een Maury
  • Conservation: op kamertemperatuur bewaren
  • Tegen de prijs van € 13,50 klein formaat / € 18,50 groot formaat

Suikertaart met appel

Gistdeeg met kristalsuiker en appelschijfjes

  • Allergenen: melkproducten, eieren, gluten (tarwe)
  • Onze suikertaart met appel wordt bereid in een omgeving waar alle allergenen worden verwerkt behalve lupine en schaaldieren

Serveertips

  • Serveertip:  10 min op 90°C opwarmen. Lauw serveren met een bol vanille ijs
  • Begeleidende drank: mineraalwater, lichte thee zonder suiker, een Vouvray of een droge Chenin
  • Bewaring: op kamertemperatuur bewaren
  • Tegen de prijs van € 10,00 klein formaat / € 14,50 groot formaat